Doorgaan naar hoofdinhoud

Videoserie Napraten over The Passion

In deze vierdelige videoserie gaan de hoofdrolspelers en anderen in op de vier thema's: delen, missen, familie en vrienden. Bekijk de filmpjes en ga met mensen in je omgeving in gesprek over The Passion!

Delen

Waar Jezus ook komt, de mensen ervaren hoeveel een ander voor hen kan betekenen. Wat heb jij allemaal te bieden? En wat heb jij zelf nodig?

 

Missen

Jezus’ leerlingen houden van Hem, maar er ontstaat verwijdering. Met wie voel jij je verbonden? Hoe ga jij om met gemis?

 

Familie

Maria heeft vast allerlei ideeën over wat goed is voor haar kind, maar Jezus heeft ook een eigen weg te gaan en maakt eigen keuzes. Wat betekent jouw familie voor jou?

 

Vrienden

Petrus is een trouwe vriend, maar als het spannend wordt, doet hij net alsof hij Jezus niet kent. Waarin ben jij een goede vriend? Waarin wil jij groeien?

 

Handleiding

Ga je met een groep Napraten over The Passion? Dan hebben we een mooie handleiding voor je gemaakt om de bijeenkomsten goed te laten verlopen. In de handleiding staan tips voor de organisatie en handvatten voor een goed gesprek. Bij de handleiding zijn ook liedteksten beschikbaar om te gebruiken. 

Download de handleiding

Download de liedteksten