Doorgaan naar hoofdinhoud

Materialen voor #ikbenervoorjou

Wil jij aan de slag met het thema #ikbenervoorjou? We hebben verschillende materialen, zoals een CD en een boekje om met een aantal mensen in gesprek te gaan.

Napraten over The Passion

Napraten over The Passion

Elk jaar praat half Nederland na over The Passion. Bij de koffieautomaat, op de bank, in de kantine. Daarom is er dit jaar voor het eerst het boekje Napraten over The Passion. Hiermee kun je met een kleine groep napraten over je ervaringen. Er zijn prachtige video’s voor één tot vier ontmoetingen tussen mensen die meer en minder vertrouwd zijn met het geloof en de kerk.

Videoserie Napraten over the Passion

Videoserie Napraten over the Passion

In deze vierdelige videoserie gaan de hoofdrolspelers en anderen in op de vier thema's: delen, missen, familie en vrienden. Bekijk de filmpjes en ga met mensen in je omgeving in gesprek over The Passion!

Doeboek Kliederkerk Pasen

Doeboek Kliederkerk Pasen

Ik ben er voor jou. Wat fijn als iemand dit tegen jou zegt. Ook in het paasverhaal komt deze boodschap steeds naar voren. In dit boekje kun je met spelletjes, creatieve opdrachten en kliederige knutsels samen op ontdekkingsreis door het paasverhaal.

CD Ik ben er voor jou

CD Ik ben er voor jou

Bestel de gratis cd met zes nummers die tijdens The Passion 2021 gezongen zullen worden door Freek Bartels, Trijntje Oosterhuis, Leo Alkemade en Rob Dekay.

Gezinsgesprek over The Passion

Gezinsgesprek over The Passion

Kijk als gezin naar The Passion en ga aan de slag met de thema's vriendschap, verraad, in de steek laten, moederliefde, lijden, vergeving of de dood.